Ønsker du å kjøpe valp?

Det er ikke så ofte vi har valper, men har vi valper tar vi i mot seriøse henvendelser! 

Jeg ser på det å kjøpe valp som å søke en stilling som valpekjøper. Det er din jobb å søke denne stillingen og å følge opp! Du må overbevise meg om at du er den rette person til å kjøpe en av mine valper.

Jeg bryr meg ikke om mine valpekjøpere har massevis av erfaring med hund. Det jeg bryr meg om er at de er være villige til å lære og at de er virkelig ønsker å ha en hund i livet sitt. Mennesker som skjønner at fra og med den dagen valpen kommer i hus vil det være hybelkaniner, tyggemerker, sølelabber og nesemerker overalt, som skjønner at fra nå av er det turer og kurs med hunden som står i sentrum og ikke det å ligge på sofaen og se på tv. Jeg ser etter ansvarsbevisste mennesker som liker å ferdes på tur i skog og mark, som setter hundens velbefinnende i sentrum og som vil prioritere hundens behov fremfor egne behov.

Jeg er selv instruktør og jeg ser viktigheten av at eierne går på kurs med valpen. Mange ønsker å vente med å gå på kurs med valpen og heller ta det når den er litt eldre, men hvorfor vente til uvanene får tid til å sette seg fast? Det er så mye lettere å forebygge problemer enn å korrigere dem! 
Derfor tilbyr jeg alle valpekjøpere å samles hos meg for å gå på valpekurs. Til å begynne med vil hovedvekten ligge på sosialisering av valpene og etterhvert vil vi jobbe med hverdagslydighet og aktivisering. Kurset er selvfølgelig gratis for valpekjøperne. For de som bor langt unna, vil jeg tilby et opplegg på e-post. Det kan selvfølgelig ikke erstatte et kurs, men forhåpentligvis vil det være bedre enn ikke noe. Jeg vil alltid være tilgjengelig for å svare på spørsmål og gi råd så lenge hunden lever! 

Alle våre valper leveres registrert i Norsk Kennel Klub, de levers microchipet og med veterinærattest. I tillegg til at du får tilbud om å gå på kurs hos oss, får du også med en sekk fôr. 

Legg merke til at du hos oss ikke får velge valp selv. Det er helt fint å komme med innspill, men som oppdretter er det vi som kjenner valpene i kullet og som har en viss idé om hvordan disse vil bli som voksne. Dermed har vi større forutsetning for å vite hvordan de forskjellige valpene vil utvikle seg og har et bedre utgangspunkt for å kunne matche valp og nye eiere. 

Ønsker du å kontakte oss?
Ring oss på 924 96 874 eller send en e-post til

Har ikke vi valper for øyeblikket kontakt Norsk Grand Danois Klubb. Der kan du få vite om andre grand danois kull i Norge som enten er født eller under planlegging.

Tilbake